News: Enchantra & Auryn: What’s the Fuzz?

17 Mrt

Image Hosted by ImageShack.us

Auryn Beauty Groep je hebt het misschien al wel voorbij zien komen. Maar wat is Auryn eigenlijk? Nou lieve lezers van me, Auryn is een nieuwe Beauty Groep waar merken en bedrijven zoals Enchantra, Michael Todd Cosmetics, Cupcake Organic, Sweetly You enz. onder vallen. Een soort van overkoepelende organisatie dus! Wat zegt Auryn zelf over Auryn Beauty Groep?

De naam en het logo van Auryn zijn geinspireerd op Auryn uit de film The Neverending Story. Auryn is een medaillon wat de drager bescherming biedt en ongekende kracht geeft. De bescherming en krachten zijn voor ieder persoon anders en eigenlijk is dat precies de uitwerking die beauty ook heeft op mensen. Het verzorgen en beschermen van je lijf en het accentueren van jouw sterke punten maakt dat jouw ware schoonheid straalt.

Op de achterkant van het medaillon staat de tekst “Do what you wish”. Dit is precies waar Auryn Beauty Groep voor staat. Beauty is wat jij er van maakt, beauty is altijd “in the eye of the beholder” en je moet doen waar jij je goed bij voelt. Of dat nu felle kleuren zijn, subtiele kleuren, heel natuurlijk of misschien zelfs geen cosmetica en alleen een goede verzorging, wat jij wilt is hetgeen wat belangrijk is!

Maar dit is nog niet al het nieuws! Op zondag 20 Maart wordt de spiksplinternieuwe showroom van Auryn officieel geopend. Dit zal een groot feest worden en iedereen is uitgenodigd om het vanaf 13.00 uur in de showroom te Kloosterpoort 13 in Kapelle te komen vieren.

Hoe gaat deze feestelijke opening dan er uitzien? Nou Auryn heeft 4 hele speciale gasten uitgenodigd!

Image Hosted by ImageShack.us

Allereerst is er Mika van Leeuwen, een aanstormend talent op het gebied van hair & make-up. Mika is oa senior hairdresser bij Rob Peetoom en beautyexpert voor La Paay Magazine. Hij heeft ook de visagie en hairstyling voor diverse shows tijdens de AIFW verzorgt.

Ook zal Ignace Popma aanwezig zijn om zijn visagiekunsten te vertonen. Ignace kan je tips geven over bijvoorbeeld hoe je het beste een winged eyeliner aanbrengt maar ook je vertellen hoe je een chicque look kan maken. Ignace laat natuurlijk ook graag zien hoe je dit thuis allemaal zelf voor elkaar krijgt.

Dan hebben we ook nog Linda Merts van Beautytreat. Linda heeft een lange geschiedenis met Auryn (en Enchantra) en is dan ook wel een connaisseur extraordinaire wat betreft het assortiment in de showroom. Tijdens de opening zal Linda dan ook aanwezig zijn om extra informatie te geven over de diverse producten en eventuele alternatieve toepassingsmogelijkheden te laten zien. Maar mocht je alleen maar met Linda op de foto willen dan kan dat natuurlijk ook gewoon hoor 😉

Als laatste heeft Auryn ook nog Silja Wiebrands van Sillysilsil.com in de aanbieding. Deze dame is naast een gedreven beautyblogster ook nog eens een sushiverslaafde! Zo verslaafd zelfs dat ze regelmatig zelf sushi bereidt en ons sushi makende n00bs met handige filmpjes instrueert over hoe wij zelf ook van die lekkere sushi kunnen maken! Silja zal tijdens de opening ons kennis laten maken met haar vaardigheden in sushi bereiding en ik weet bijna zeker dat ze onze smaakpapillen zal laten verrassen!

En dat is nog niet alles! Er is flink opgeruimd en producten met oude verpakkingen, waar er teveel van zijn of die gewoonweg niet meer in het assortiment passen worden opgeruimd
en zijn los of in leuke samengestelde cadeautasjes te verkrijgen voor erg voordelige prijzen. Zit daar nou niets tussen wat je leuk vind dan kan je ook gewoon met 15% korting iets uit het actuele assortiment kopen!

Kom je ook de 20ste? Onthou dan het volgende! Als je in de Kloosterpoort sta moet je bij het gebouw zijn waar ook “Mega Bed” in zit zijn. Auryn zit, als je voor dat gebouw sta, aan de rechterkant achterin!

Advertenties

7 Reacties to “News: Enchantra & Auryn: What’s the Fuzz?”

 1. Desirée 17/03/2011 bij 14:58 #

  Ik ga er de 20e zeker bij zijn, leuk! 😀

 2. Linda (Enchantra) 17/03/2011 bij 15:36 #

  Wat een superleuk stukje! TNX!

  Overigens is het niet rechts om het gebouw, maar links, anders sta je midden op een grasveld 😉

 3. silja 17/03/2011 bij 17:50 #

  oh wat leuk !!!!
  maar OMG mijn foto … haha je hebt wel de beste uitgezocht hé !!!
  haha verschrikkelijk!

 4. marion 17/03/2011 bij 18:43 #

  Klinkt allemaal goed! Ik heb zin in! 🙂

 5. marion 17/03/2011 bij 18:47 #

  Oeps woordje vergeten. Ik heb er zin in! Dat heb je als je twee dingen tegelijk doe.

 6. PinkFairy 17/03/2011 bij 19:03 #

  Linda’s achternaam is toch met een Z? Of ligt het aan mij 😛
  Ik weet nog niet of ik dan kom… maar lijkt me wel leuk 🙂

 7. Charlotte 18/03/2011 bij 20:02 #

  Ik wil er wel heen, alleen kan op zondag onmogelijk voor de middag met het OV uit Drachten wegkomen… Klote-dientregeling >_<

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: