News: W.I.C. Summer Collection!

24 Jan

Image Hosted by ImageShack.us

“De zonsondergang in de verlaten valleien, oases in de woestijn, het aroma van kruiden en thee, vrouwen in djelleba’s en markten met een regenboog aan gekleurde schoenen en kledingwaren.”

Marokko is het land van kleur, warme woestijnen, uitgestrekte stranden, Arabische cultuur en Oosterse schoonheid. W.I.C. laat zich deze zomer inspireren door dit land en heeft haar zes nieuwe zomerkleuren vernoemd naar kleurrijke Marokkaanse steden. Een hommage aan Marokko – Get inspired!

Image Hosted by ImageShack.us

Maze of stone
De levendige en kleurrijke stad Fes is de bestbewaarde middeleeuwse stad van Marokko en staat bekend als het culturele & spirituele centrum die een mix biedt aan oudere, Arabische wijken en een modern gedeelte met Westerse hotels en brede boulevards. De stad is een doolhof van stenen gebouwen, een mix van twee verschillende culturen in één wereld en ontvangt daarom de grijze W.I.C. kleur. Maak de ‘match’ door W.I.C. Fes te combineren met jeans of een wit zomerjurkje.

Image Hosted by ImageShack.us

Pink loves Tanger
Tanger is een internationale stad vanwege de ligging en eigen belastingwetten. Tanger heeft velen malen decor gestaan voor internationale films en was tevens één van de eerste toegankelijke steden voor homo’s. Daarom en vanwege het moderne karakter van de stad krijgt Tanger de zomerse roze W.I.C. tint. W.I.C. Tanger past bij felroze tops, pastelroze make-up en weerspiegelt het zomerse gevoel!

Image Hosted by ImageShack.us

City of gardens!
Rabat is de hoofdstad van Marokko en staat ook bekend als de stad van de tuinen. Deze elegante stad biedt een mix biedt van geschiedenis en moderne cultuur. De elegantie van de stad is te zien aan de brede boulevards, luxe winkels en vooral de hoeveelheid bloemenvelden en tuinen. Rabat staat voor kleurrijk en verdient de elegante W.I.C. kleur paars. Gebruik deze knalkleur bij bloemenprints in jurken, rokjes en tops en de zomer kan beginnen!

Image Hosted by ImageShack.us

The road to dessert
Zagora ligt aan de voet van de Sahara, velen trips worden vanaf deze stad georganiseerd naar de woestijn. Door de ligging kent de stad Hollywood-achtige uitzichten met een prachtig oranjekleurende woestijn. W.I.C. geeft deze stad een warme, zoete oranje kleur. W.I.C. Zagora past net als Rabat perfect bij jurken en rokjes met bloemenprints en zijn de passende zomeraccessoire.

Image Hosted by ImageShack.us

The Red City
Marrakech is ‘the Red City’ van Marokko vanwege de rode gebouwen en muren. Daarnaast staat de stad ook wel bekend als ‘the pleasure city’ waar handel drijven dagelijkse kost is en veel geld besteedt wordt aan entertainment. De uitgaans-gelegenheden variëren van westerse Ibiza-achtige discotheken tot 1001 nacht barretjes met buikdanseressen. Kortom, deze levendige stad verdient de levendige kleur rood! Lak W.I.C. Marrakech op de nagels of teennagels voor een avond uit!

Image Hosted by ImageShack.us

The Windy City

Witgewassen huizen met blauw accenten, altijd en overal wind, dat zijn de kernmerken van Essaouira. Deze stad heeft als bijnaam ‘the Windy City’ en is bij uitstek het paradijs voor (kite)sufers. De natuur speelte een grote rol in deze stad en daarom ontvangt Essaouira een frisse groene W.I.C. kleur. Groen is terug te zien in de zomerkleding en de hippe, frisse W.I.C. Essaouira is de ‘match’ op de nagels!

De W.I.C. Zomercollectie is vanaf eind maart 2011 verkrijgbaar voor €7,50 per stuk of twee voor €12,50 bij diverse parfumerieën, drogisterijen en via http://www.herome.com

Advertenties

5 Reacties to “News: W.I.C. Summer Collection!”

 1. Femke 24/01/2011 bij 18:59 #

  waar vind je de verhalen achter de lak? ik kan ze nooit vinden.

  • Natascha 24/01/2011 bij 19:54 #

   Volgens mij staan ze alleen bij nieuwe collecties. Ik heb nooit de verhalen van de huidige collectie kunnen vinden. Erg jammer vind ik.

 2. Mariel 24/01/2011 bij 19:52 #

  Mooie lakjes!

 3. Nathalia 24/01/2011 bij 20:07 #

  echt mooie kleuren
  al vind ik het toch wel een beetje raar dat ze grijs doen in hun zomercollectie.

 4. Elke 24/01/2011 bij 20:51 #

  Leuke kleurtjes! ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: