TV: Glee

19 Mei

Glee is een grote hit in Amerika en veroverd langzaam de rest van de wereld. Ik ben al sinds vorige jaar fan toen kwam ik het namelijk ergens tegen! Als je van muziek, drama en liefde hou zou ik zeker een keer Glee kijken!

Glee is een Amerikaanse, komische en muzikale televisieserie uit 2009 van Fox. Het verhaal draait om een groep jongeren die, onder leiding van hun leerkracht, een koor beginnen op hun school, de fictieve William McKinley High School in Lima (Ohio). Centraal staan de gebreken van elk van hen en hoe ze moeten opboksen tegen de vooroordelen van hun medestudenten en enkele leerkrachten (zoals de gemene ‘Sue Sylvester’, die het koor als een bedreiging ziet voor haar cheerleaders).


Elke afleveringen worden er een aantal nummers gezongen door de spelers. Ja je leest het goed, de acteurs en actrices zingen zelf!
Na elke aflevering kan je dan ook op itunes de liedjes uit die aflevering kopen (in amerika iig)
Glee is zo’n succes dat ze zelfs al 4(!!) cd’s hebben uit gebracht met een selectie van de nummers die ze in de afleveringen zingen.

Glee teaser:

En als extratje een flash mob mbt tot Glee.
In dit filmpje komen 3 nummers voorbij gezongen door de Glee sterren “Don’t Stop Believin’, Gold Digger en Somebody to Love”

En wat vind jij van Glee of ga jij een keer Glee kijken?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: